Olivenolje og overnatting

Finca La Colina eller Bakken gård som Raymond kaller den er det perfekte stedet for å utforske Andalusia, med byer som Ronda, Granada, Malaga, Antequera og Cordoba tilgjengelig for dagsturer. I tillegg så befinner du deg midt i de andalusiske fjell, med El Chorro med den kjente Caminito del Rey innenfor 30-60 minutter med bil.

Ønsker du helt ro og vil lade opp batteriene? Hva med noen dager ved bassenget? La oss skjemme deg bort. Du har ferie, og du fortjener det!

Er du sporty og ønsker en aktiv ferie så anbefaler vi å ta turen til Caminito del Rey. Vi kan også arrangere turer på hest, Quad Bike (ATV). Og er du skikkelig tøff så burde du prøve tandem paragliding? Alt er tilgjengelig innenfor 20-30 minutter fra gården.


Rebecca ble født i 1976 og spilte fotball da hun var liten. Opprinnelig fra Holmestrand med flyttet tidlig til Oslo, da utdannelsen var å finne der og det var lite å finne på i hjembyen. Rebecca ville bli kjøttskjærer, men det ville ikke kroppen så lærlingtiden måtte avsluttes 1 år før hun var ferdig. Rebecca har over 22 års erfaring fra servicebransjen og hun vil ta veldig godt vare på deg.

Raymond født i 1979 og var i sine yngre dager aktiv langrennsløper med flere kretsmesterskap. Han forsøkte med hopp også, men det gikk ikke like bra, da han brakk lårhalsen. Raymond er det du kan kalle en “globetrotter”. Han har seilt fra Norge til Karibien og tilbake igjen i egen seilbåt og reist rundt i 37 land. Utdannelsen innen markedsføring har han fullført og jobber med markedsføring via nett full tid.

Så nå har vi slått oss til ro her på gården. Her produserer vi olivenolje og vi har hatt besøk fra alle kontinenter.

Ønsker du å besøke oss så vær tidlig ute, vi blir fullbooket lenge føre sommerferien starter. Klikk på knappen under for å se våre 2 hus.